τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 29 Οκτ, 2016 | Τιμή: €78 κατ'άτομο

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 28/10/16 ,ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΔΙΑΚΟΠΤΟ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στο Διακοπτό απ΄ όπου θα πάρουμε προαιρετικά τον οδοντωτό με κατεύθυνση τα Καλάβρυτα . Θα απολαύσουμε τη διαδρομή για τη Χαράδρα του Βουραϊκού πλάι στο ορμητικό ποτάμι και μέσα στην άγρια βλάστηση. Από εκεί αναχώρηση για το ξενοδοχείο στα Καλάβρυτα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο . Τακτοποίηση στα δωμάτια. Xρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 29/10/16 , ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη σε ένα από τα ξεχωριστά μνημεία της πόλης και Ιερό Προσκύνημα που είναι ο Τόπος Θυσίας, στο λόφο του Καπή, το μνημείο εκτελεσθέντων, όπου κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου εκτελέσθηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής περίπου 1.500 άντρες . Συνεχίζουμε για επίσκεψη στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας που δόθηκε το σύνθημα της επανάστασης και από εκεί αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου που είναι αφιερωμένο στην Παναγία τη Χρυσοσπηλιώτισσα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ναύπακτο, όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο χρόνο για φαγητό . Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

 

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 30 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 78 € / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Μία (1) διανυκτέρευση στα Καλάβρυτα , σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

-Συνοδός γραφείου.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα ( κόστος εισιτηρίου Διακοπτό – Καλάβρυτα 7,10 κατά άτομο ) .

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.