τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 05 Νοέ, 2016 | Τιμή: €65 κατ'άτομο

ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΕΛΦΟΥΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ ,05/11/16 ,ΙΩΑΝΝΙΝΑ–ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ -ΔΕΛΦΟΙ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας με ενδιάμεση στάση στην Ναύπακτο για καφέ. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και μέσω Γαλαξιδίου και με ενδιάμεση στάση για φαγητό, άφιξη στους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, αναχώρηση για την Αράχωβα. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά δρομάκια της ορεινής κωμόπολης και θα θαυμάσουμε τα πέτρινα σπίτια. Επιστροφή στους Δελφούς. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 06/11/16, ΔΕΛΦΟΙ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - ΔΙΣΤΟΜΟ – ΙΤΕΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, ο οποίος περιβάλλεται από ψηλούς κάθετους βράχους, τις Φαιδριάδες πέτρες. Στη συνέχεια αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Ελεύθερος χρόνος για να διασκεδάσετε στις σύγχρονες χιονοδρομικές πίστες και στα σαλέ του Παρνασσού. Συνεχίζουμε για το Δίστομο. Μια από τις μαρτυρικές πόλεις της χώρας, το Δίστομο έχει μείνει στην ιστορία για την σφαγή που έγινε εκεί από τους Γερμανούς κατακτητές κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια της διαδρομής μας θα επισκεφθούμε το βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά, όπου οι τοιχογραφίες και ιδιαίτερα τα ψηφιδωτά του είναι από τα σπουδαιότερα τον ελληνικό χώρο. Επιστροφή με ενδιάμεση στάση στην Ιτέα. Άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 30 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 65 ευρώ / κατ΄ άτομο σε δίκλινα / τρίκλινα δωμάτια

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

- Μία (1) διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό στους Δελφούς.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.